Početna Župne obavijesti Župne obavijesti od 8. rujna do 15. rujna 2019.

Župne obavijesti od 8. rujna do 15. rujna 2019.

2 min read
1,167
DVADESET TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU – blagdan Male Gospe ili rođendan B. D. Marije. U našoj Neretvanskoj dolini na poseban način slavi se u župnoj zajednici Dobranje – Bijeli Vir.  
 SUBOTA Blagdan Uzvišenja  sv. Križa.
NEDJELJA DVADESET ČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU – 
Na stolu za tisak imate novi broj Glasa koncila i glasnik Srca Isusova i Marijina!
  • NAPOVIJED: Ženi se: Tis Jazbinšek , sin Petra i majke Vesne r. Božanić, mladić je iz župe Svih Svetih – Livno, uzima Nives Mateljak, kći Ivice i majke Vere r. Vesković, mladenka je iz naše župne zajednice sv. Ilije. Vjenčanje je ovdje u crkvi sv. Ilije u sljedeću subotu.
  • U sljedeću nedjelju  zazivom Duha Svetoga preko svete mise u 9,30 obilježit ćemo početak školske godine i blagosloviti naše prvašiće sa školskim torbama.
  • Probe pjevanja za  dječji zbor u subotu u 9,30 sati.
  • Poziv našim mladima – djevojkama od osmog razreda do 4 srednje da se uključe u zbor mladih. Dragi roditelji  potaknite svoju djecu  da se uključe u aktivnosti naše župne zajednice. Svi koji su raspoloženi mogu  doći u subotu 7. ovog mjeseca u 11,15 u dvoranu  VIS-a  ovdje kod crkve gdje oni vježbaju i pripremaju se za nedjeljno slavlje.
  • Ministranti  uključeni i oni koji se žele uključiti u ministrante, susret u subotu u 13,30 kod crkve sv. Ilije.
  • U sljedeću nedjelju u organizaciji  udruge  veterana 4.gardijske brigade predstava „ Skupljanje kostiju“ u našem kulturnom centru s početkom u 20,00 sati. Ulaz slobodan.

Pogledajte još

Blagoslov nove fratarske kuće

U subotu, 1. lipnja nakon jutarnje sv. mise koja je bila u crkvi sv. Ilije u 8 sati uslije…