Početna Župne obavijesti Župne obavijesti i raspored bogoslužja (12. do 19. studenoga)

Župne obavijesti i raspored bogoslužja (12. do 19. studenoga)

3 min read
737
  1. NEDJELJA U VREMENU KROZ GODINU

 

UTORAK Blagdan sv. Nikole Tavelića – prezbiter i mučenik
ČETVRTAK Nakon večernje sv. mise klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.
PETAK Blagdan sv. Elizabete Ugarske – zaštitnica OFS-a

Nakon sv. mise upalit ćemo lampione za sve žrtve Domovinskog rata, na poseban način žrtve Vukovara i Škabrnje.

SUBOTA Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Sv. misa u 8 sati u crkvi sv. Ilije.
  • Večeras nakon večernje sv. mise biti će bračno svjedočanstvo Dražena i Kristine Bušić. Ujedno će biti i predstavljanje knjige MOJA AVANTURA S BOGOM. Autor piše o svom osobnom obraćenju i svjedočenju vjere.
  • Vjeronauk za krizmanike, predkrizmanike, prvopričesnike po redovitom rasporedu.
  • Susreti framaša, zboraša i ministranata po redovitom rasporedu.
  • U slijedeću nedjelju članovi OFS-a imaju svoj susret u dvorani iza crkve sv. Ilije u 16 sati. Ukoliko se netko želi pridružiti ili vidjeti o čemu se radi u OFS-u neka dođe.
  • Napovijedi: Ženi se Nedjeljko Kaleb sin Maria i Gordane r. Mijić i uzima za ženu Irenu Vučić, kći p. Zorana i Marije r. Jozinović. Djevojka je iz Žitomislića, a vjenčanje će biti na Gradini 17. studenoga.
  • Ženi se Petar Maleta, sin vedrana i Maje r. Beš. Mladić je iz naše župe i uzima z aženu Ljuciju Senta, kći Mile i Fanike r. Planinić. Djevojka je iz župe Metkovića – župa sv. Nikole gdje će vjenčanje biti 18. studenoga.
  • Prigodom 35. obljetnice smrti Sluge Božjega o. Ante Gabrića istoimena Zaklada je tiskala monografiju njemu u čast. To je zbilja vrijedan spomen na velikana naše župe, grada i cijelog kraja. Dobro bi bilo da je imate u svojoj kući ili kao dar svojim prijateljima. Kako bi se isplatilo ovo vrijedno djelo cijena je 40 eura, a monografiju možete nabaviti i u našoj knjižnici poslije svake nedjeljne sv. mise.
  • U tijeku je branje mandarina. Sve ono što ne možete plasirati na tržište donesite u Markuze ili kod župne kuće ispred donjih sivih vrata.

Pogledajte još

U crkvi sv. Ilije predstavljeni novi krizmanici

Tijekom današnje sv. mise u 11 sati u crkvi sv. Ilije  je bilo predstavljanje krizman…