Početna Župne obavijesti Župne obavijesti i raspored bogoslužja (12. do 19. studenoga)

Župne obavijesti i raspored bogoslužja (12. do 19. studenoga)

3 min read
940
  1. NEDJELJA U VREMENU KROZ GODINU

 

UTORAK Blagdan sv. Nikole Tavelića – prezbiter i mučenik
ČETVRTAK Nakon večernje sv. mise klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.
PETAK Blagdan sv. Elizabete Ugarske – zaštitnica OFS-a

Nakon sv. mise upalit ćemo lampione za sve žrtve Domovinskog rata, na poseban način žrtve Vukovara i Škabrnje.

SUBOTA Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Sv. misa u 8 sati u crkvi sv. Ilije.
  • Večeras nakon večernje sv. mise biti će bračno svjedočanstvo Dražena i Kristine Bušić. Ujedno će biti i predstavljanje knjige MOJA AVANTURA S BOGOM. Autor piše o svom osobnom obraćenju i svjedočenju vjere.
  • Vjeronauk za krizmanike, predkrizmanike, prvopričesnike po redovitom rasporedu.
  • Susreti framaša, zboraša i ministranata po redovitom rasporedu.
  • U slijedeću nedjelju članovi OFS-a imaju svoj susret u dvorani iza crkve sv. Ilije u 16 sati. Ukoliko se netko želi pridružiti ili vidjeti o čemu se radi u OFS-u neka dođe.
  • Napovijedi: Ženi se Nedjeljko Kaleb sin Maria i Gordane r. Mijić i uzima za ženu Irenu Vučić, kći p. Zorana i Marije r. Jozinović. Djevojka je iz Žitomislića, a vjenčanje će biti na Gradini 17. studenoga.
  • Ženi se Petar Maleta, sin vedrana i Maje r. Beš. Mladić je iz naše župe i uzima z aženu Ljuciju Senta, kći Mile i Fanike r. Planinić. Djevojka je iz župe Metkovića – župa sv. Nikole gdje će vjenčanje biti 18. studenoga.
  • Prigodom 35. obljetnice smrti Sluge Božjega o. Ante Gabrića istoimena Zaklada je tiskala monografiju njemu u čast. To je zbilja vrijedan spomen na velikana naše župe, grada i cijelog kraja. Dobro bi bilo da je imate u svojoj kući ili kao dar svojim prijateljima. Kako bi se isplatilo ovo vrijedno djelo cijena je 40 eura, a monografiju možete nabaviti i u našoj knjižnici poslije svake nedjeljne sv. mise.
  • U tijeku je branje mandarina. Sve ono što ne možete plasirati na tržište donesite u Markuze ili kod župne kuće ispred donjih sivih vrata.

Pogledajte još

Žena koju je sotona mrzio iskonskom mržnjom, evo što joj je činio! Ona se hranila samo Euharistijom

Svakog 13. listopada Katolička Crkva spominje se Alexandrine da Coste, laikinje i mis…