Početna Župne obavijesti Župne obavijesti od 10. do 17. prosinca 2017.

Župne obavijesti od 10. do 17. prosinca 2017.

2 min read
2,154

DRUGA NEDJELJA DOŠAŠĆA

Večernju  sv. misu u 18,00 sati animirat će  grupa Emanuel, a  poslije  sv. mise  održati  koncert!

 ČETVRTAK Poslije večernje Svete mise klanjanje pred presvetim Oltarskim Sakramentom
 PETAK Božićna ispovijed za našu župnu zajednicu. Na Kladi  u crkvi sv. Franje prije podne u 10.00 sati i poslije podne u 16.00 sati. Istog dana petak u crkvi sv. Ilije u 11.00 sati i poslije podne u 17.00 sati. Dragi vjernici, bit će više svećenika i  kroz sakramenat pomirenja – ispovijedi pripremimo se  na slavlje  blagdana Božića.

Istog dana:

U dvorani pastoralnog centra – sv. Nikola – Preko – u 18.00 sati Tribina u godini Majčinstva: Brak, žena – muž – majka – otac. Predavač je don Tomislav Ćubelić, povjerenik za pastoral obitelji u našoj Splitsko-makarskoj nadbiskupiji.

Početak devetnice Božiću u 18.00 sati.

NEDJELJA TREĆA  NEDJELJA DOŠAŠĆA – MATERICE – Nedjelja „Caritasa“ . Milostinja  ide za potrebe  Caritasa naše nadbiskupije i za naš župni Caritas.     

Ženi se: Mario Vuletić, sin Ivana i majke Javorke r. Maslač, mladić je iz naše župne zajednice; i uzima; Mariju Bošnjak, kći Milorada i majke Dijane r. Kosta. Mladenka također prebiva  u našoj župi. Vjenčanje je na Humcu u sljedeću subotu.

U utorak  od 9.00 sati do 12.00 sati mogu se upisati misne nakane  za sljedeću godinu od 1. siječnja do 1. srpnja. U srijedu  u isto vrijeme od 9,00 sati do 12,00 sati  mogu se upisati misne nakane od 1. srpnja do 31. prosinca.

U našoj  Dobroj knjizi možete nabaviti  nove kalendare i drugo poslije svetih misa. 

Pogledajte još

FOTO | Proslavili smo Cvjetnicu – Nedjelju muke Gospodnje

  Danas je 6. korizmena nedjelja, Nedjelja muke Gospodinove ili Cvjetnica s kojom ula…