Početna Novosti - Događanja u župi NAJAVA: Sakramenti sv. Potvrde i sv. Prve pričesti u našoj župi

NAJAVA: Sakramenti sv. Potvrde i sv. Prve pričesti u našoj župi

2 min read
2,156

U narednim tjednima u našoj župi imati ćemo nekoliko svečanih svetih misa na kojima će se udijeliti sv. sakramenti Potvrde i Prve pričesti te stoga donosimo raspored događanja:

SVETA KRIZMA

Slavlje svete Krizme je u subotu 27. travnja u župnoj crkvi sv. Ilije u 10.30 sati. Svi krizmanici sa svojim kumovima trebaju biti u crkvi u 10 sati. Sakrament svete Krizme podijelit će generalni vikar Miroslav Vidović. Ispovijed krizmanika, kumova, roditelja bit će u petak 26. travnja u 18 sati.

SLAVLJE PRVE SV. PRIČESTI

Subota, 11. svibnja u 10 sati: sv. ispovijed za sve ovogodišnje prvopričesnike i njihove roditelje, koji će prvu sv. Pričest imati u crkvi sv. Ilije.

Nedjelja, 12. svibnja u crkvi sv. Ilije: Prva sveta pričest u 10.30 sati. Prvopričesnici trebaju doći pola sata prije Svete mise u dvorište crkve sv. Ilije.

Subota 18. svibnja u 11.00 sati u crkvi sv. Franje na Kladi: sv. ispovijed za prvopričesnike i roditelje, koji će prvu sv. Pričest primiti u crkvi sv. Franje.

Nedjelja, 19. svibnja u 11 sati, u crkvi sv. Franje: slavlje Prve svete pričesti. Pričesnici trebaju doći u crkvu pola sata prije Svete mise.

Pogledajte još

Blagoslov nove fratarske kuće

U subotu, 1. lipnja nakon jutarnje sv. mise koja je bila u crkvi sv. Ilije u 8 sati uslije…