Početna Župne obavijesti Župne obavijesti od 25. kolovoza do 1. rujna 2019.

Župne obavijesti od 25. kolovoza do 1. rujna 2019.

3 min read
1,033

DVADESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU

PONEDJELJAK Prigoda za klanjanje u kapeli č. s. Malog Isusa od 7-17,00 sati.
UTORAK Spomendan sv. Monike, majke sv. Augustina
SRIJEDA Spomendan sv. Augustina
ČETVRTAK Spomendan, mučeništvo sv. Ivana Krstitelja
NEDJELJA DVADESET DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU
Na stolu za tisak imate novi broj Glasa koncila!
  • Najavljujemo hodočašće u Rim od 20 do 27. listopada. Cijena je 500 €. Prijave se primaju u sakristiji i u župnom uredu. Krajni rok je kraj kolovoza. Do sada se prijavilo oko tridesetak . Još za sve ima mogućnost da se prijave sljedećih petnaest dana.
  • Od slijedeće nedjelje zimski je raspored Svetih misa: 6,30;8:00, 9,30; 11: 00 sati ovdje u crkvi sv. Ilije i na kladi u crkvi sv. Franje i večernja Sveta misa u crkvi sv. Ilije u 18,00 sati

NAPOVIJEDI:

Ženi se: Hrvoje Lazarević, sin Mate i majke Janje r. Maslać. Mladić je iz naše župne zajednice i uzimlje; Milenu Vuković, kći Jove i majke Ranke r. Vujadinović, mladenka je iz  Metkovske Pravoslavne  zajednice.
Vjenčanje je na Kladi u sljedeći petak.

Ženi se: Matej Marević, sin + Ivana  i Zdenke r Bjeliš, mladić je iz naše župne zajednice i uzimlje Vesnu Palameta, kći Marinka i majke Biljane r. Arambašić, mladenka je krštena u Dračevu  a ostale sakramente  primila je u našoj župi sv. Ilije. Vjenčanje je na Dubravici u slijedeći petak.

Ženi se: Ivan Šunjić sin Sredoje i majke Dubravke r. Batinović, mladić je iz župne zajednice sv. Staša- Staševica i uzimlje Danijelu Dragobratović, kći Ante i majke Anke r. Volarević, mladenka je iz župe sv. Stjepana prvomučenika Slivno ravno. Vjenčanje je u sljedeću subotu u crkvi sv. Franje na Kladi.

Pogledajte još

Blagoslov nove fratarske kuće

U subotu, 1. lipnja nakon jutarnje sv. mise koja je bila u crkvi sv. Ilije u 8 sati uslije…