Početna Župne obavijesti Župne obavijesti od 1. rujna do 8. rujna 2019.

Župne obavijesti od 1. rujna do 8. rujna 2019.

3 min read
750
– DVADESET DRUGA   NEDJELJA KROZ GODINU  –

od danas se ravnamo prema zimskom rasporedu Svetih misa: 6,30; 8:00, 9,30; 11,00 sati sv. Franjo – Klada; 11,00 sati sv. Ilija i večernja u 18,00 sati sv. Ilija. 

UTORAK Spomendan sv. Grgura Velikog, pape i crkvenog naučitelja. 
PETAK Prvi petak u mjesecu. Prigoda za svetu ispovijed prije, za vrijeme jutarnje i večernje Svete mise.
SUBOTA Spomendan sv. Marka Križevčanina.
NEDJELJA DVADESET TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU
Na stolu za tisak imate novi broj Glasa koncila!
  • Najavljujemo hodočašće u Rim od 20. do 27. listopada.  Cijena je 500 €. Prijave se primaju u sakristiji i u župnom uredu.   Do sada se prijavilo oko tridesetak.  Prijave se primaju još sljedeći tjedan.
  • Poziv našim mladima – djevojkama od osmog razreda do 4 srednje da se uključe u zbor mladih. Dragi roditelji  potaknite svoju djecu  da se uključe u aktivnosti naše župne zajednice. Svi koji su raspoloženi mogu  doći u subotu 7. ovog mjeseca u 10,30 u dvoranu  VIS-a  ovdje kod crkve gdje oni vježbaju i pripremaju se za nedjeljno slavlje.
  • Dječji zbor imaju probe za pjevanje u subotu 7.ovog mjeseca u 9,30 sati. 
  • U jubilarnoj smo 300 godišnjici naše župe. Danas će svečanim slavljenjem zvona  u 12 sati označiti  početak još intenzivnije  pripreme  ove velike obljetnice. 
  • Najavljujemo hodočašće  za blagdan Male Gospe u Vepric 7. rujna. Prijave se primaju u sakristiji i u župnom uredu do petka 19,00 sati. Cijena   50, kuna. Polazak je  (subota) u 15 sati od sportske dvorane.

Ženi se: Andrija Crmčević, sin Stipana i majke Nade, i uzimlje Andreu Petković, kći Branka i majke Kate. Vjenčanje je u sv. Nikole u sljedeću subotu.

Pogledajte još

FOTO | Proslavili smo Cvjetnicu – Nedjelju muke Gospodnje

  Danas je 6. korizmena nedjelja, Nedjelja muke Gospodinove ili Cvjetnica s kojom ula…