Početna Župne obavijesti Župne obavijesti od 15. rujna do 22. rujna 2019.

Župne obavijesti od 15. rujna do 22. rujna 2019.

4 min read
1,687
Župa sv. Ilije proroka – Metković
RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI
DVADESET ČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU     
UTORAK Blagdan, Rane svetoga oca Franje Asiškoga  
SRIJEDA Spomendan sv. Josipa Kupertinskog  
SUBOTA Blagdan sv. Mateja ,apostola i evanđeliste
NEDJELJA DVADESET PETA NEDJELJA KROZ GODINU – 
            Na stolu za tisak imate novi broj Glasa koncila!

NAPOVIJEDI:

Ženi se: Mihovil Bočkaj, sin Hrvoja i majke Nade  r. Volarević, mladić je iz naše župne zajednice, i uzimlje Iris Tunguz, kći Gorana i majke Spomenke r. Bašić, mladenka je iz Mostara. Vjenčanje je ovdje u našoj crkvi u sljedeći petak.

Ženi se: Bruno Zubac, sin Pere i majke Ilijane r. Karačić, mladić je iz župe Presvetog Trojstva- Gabela polje, i uzimlje Ivanu Šimunović, kći Ivana i majke Zore r. Dropuljić,  mladenka je iz naše župne zajednice sv. Ilije.

Vjenčanje je ovdje u crkvi sv. Ilije u sljedeću subotu.

Ženi se:  Mate Jerković, sin Juraja i majke Sanje r. Kordić, mladić je iz naše župne zajednice sv. Ilije i uzimlje Ivonu Jakšić, kći Lovre i majke Marije r. Kalafatović-Milić , mladenka je iz župe Gospe Karmelske- Nerežišća- Hvarska biskupija.

Vjenčanje je ovdje u našoj župi u sljedeću nedjelju.

  • Ponovno najavljujemo zahvalnu hodočašće naše župe u Rim  od 24.studenog do 30.studenog. Cijena je ista 500 €. Oni koji su zainteresirani o planu putovanja i što je sve uključeno po pojedinom danu  mogu uzeti program u sakristiji. Prijave se primaju do kraja listopada.
  • Dragi vjernici pred nama je  proslava  velikog jubileja naše župe sv. Ilije. 300 obljetnica. Ovo slavlje odnosi se na svakoga od nas. Da bi ova proslava protekla  što ljepše i sadržajnije pozivam sve vas  da se svatko uključi na bilo koji način kako  misli da može u proslavu. Naše domaćice koje spremaju kolače, pite torte, voćare, vinare,  da se jave iza svetih misa u sakristiju i ostave svoje brojeve telefona. Tko želi,  hoće i može, može dati svoj prilog  za slavlje proslave.  
  • Probe pjevanja za dječji zbor u crkvi sv. Ilije u 9,30.
  • Ministranti – subotom u 13,30 sati.
  • Članovi  Frame imaju svoj susret petkom u 19,45 sati.

Pogledajte još

FOTO | Proslavili smo Cvjetnicu – Nedjelju muke Gospodnje

  Danas je 6. korizmena nedjelja, Nedjelja muke Gospodinove ili Cvjetnica s kojom ula…