Početna Novosti - Događanja u župi DUHOVNA OBNOVA: Ponedjeljkom i četvrtkom će se prikazivat u crkvi sv. Ilije video serijali “Vjetar Božji”

DUHOVNA OBNOVA: Ponedjeljkom i četvrtkom će se prikazivat u crkvi sv. Ilije video serijali “Vjetar Božji”

1 min read
664

Svaki ponedjeljak i četvrtak nakon večernje sv. mise, od 22. listopada do 3. prosinca, prikazivat će se u crkvi sv. Ilije proroka po jedna epizoda video serijala “Vjetar Božji”. On će vjernike upoznati pobliže s djelovanjem Duha Svetoga te nas uvesti u Devetnicu Duhu Svetom i 3 dana duhovne obnove.

Iza prikazivanja svake epizode ovog serijala ponedjeljkom i četvrtkom slijedit će klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom i na samom kraju klanjanja molit će se litanije Duhu Svetom.

U ovom serijalu sudjeluje fra Dave Pivonka uz brojne druge intervjue. Snimljen je na raznim lokacijama, od slapova Nijagare do pustinje u Kaliforniji. On poziva ljude na susret, ili ponovni susret s Duhom Svetim.

Ako mu dopustite, serijal “Božji Vjetar” odvest će vas do mjesta milosrđa, iscjeljenja, mira i prisutnosti. Pomoći će vam da iskusite dublji odnos s Osobom Duha Svetoga, a dok budete iskusili Božju prisutnost i snagu, taj isti Duh će vas preobraziti i donijeti vam slobodu.

Svaka epizoda bit će prije prikazivanja kratko najavljena na društvenim mrežama.

Pogledajte još

Priča iz života o. Ante Gabrića

Djevojčica i najsretniji čovjek na svijetu! Kako mi je sitan i bijedan izgledao čitav svij…