Početna Župne obavijesti Raspored bogoslužja i župne obavijesti (Svi sveti – Dušni dan)

Raspored bogoslužja i župne obavijesti (Svi sveti – Dušni dan)

2 min read
1,429

Raspored bogoslužja i župne obavijesti od 31. listopada do 7. studenoga 2021. (31. ned. kroz godinu): 

  • 31. listopada (nedjelja) – Nedjelja zahvale sve plodove zemlje
  • 1. studenog (ponedjeljak) – Svetkovina Svih Svetih –  svete mise su u 6,30; u 9 za obitelji koje slave Sve Svete, u 15 sati na groblju i u 18 sati večernja sveta misa za duše u čistilištu.
  • 2. studenoga (utorak) – Spomen svih vjernih mrtvih (Dušni dan) – svete mise u 6,30 i u 15 sati na groblju. Neće biti večernje svete mise u 18 sati.
  • 3. studenog (srijeda) – Spomen svih pokojnih članova Franjevačkih redova
  • 4. studenog (četvrtak) – Spomendan sv. Karla Boromejskog, biskupa – poslije večernje svete mise klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom
  • 5. studenog (petak) – prvi petak u mjesecu posvećen Presvetom srcu Isusovu i Marijinu. Prigoda za svetu ispovijed  prije i za vrijeme jutarnje i večernje svete mise. 

Na stolu za tisak imate novi broj Glasa koncila i mjesečnik Marija!

Dragi vjernici, obnavljajući kapelu na groblju ostala su dva mjesta – dvije niše nezavršene. U njih smo predvidjeli staviti dva kipa naših svetaca: sv. Ivana i sv. Roka. Na oglasnoj ploči možete vidjeti  slike kipova koji će biti izrađeni od drveta.

Da bi mogli realizirati ovaj poduhvat,  pozivam sve vas, dragi Metkovci, da se uključite  i sudjelujete sa svojim prilogom koliko tko može u  realizaciji ove akcije. Unaprijed hvala za svaki dar.

Pogledajte još

Ljetni raspored sv. misa

Od danas, tj. nedjelje 23. lipnja započinjemo s ljetnim rasporedom sv. misa koje će biti u…