Početna Novosti - Događanja u župi HOLYWIN – cijelonoćno molitveno bdijenje pred Presvetim

HOLYWIN – cijelonoćno molitveno bdijenje pred Presvetim

2 min read
625

U našoj Župi u crkvi sv. Ilije održano je molitveno bdijenje uoči svetkovine Svih svetih.

Ovo molitveno bdijenje započelo je 31. listopada nakon večernje sv. mise koja je bila u 18:00 sati, a trajalo je do 1. studenoga sve do jutarnje sv. mise koja je započela u 6:30 sati.

Koliko vjernicima župe sv. Ilije ovo molitveno bdijenje znači pokazuje i činjenica da je na večernjoj sv. misi koju je predvodio župnik fra Denis u koncelebraciji s đakonom fra Markom bilo preko 150 vjernika. Nakon same sv. mise Župnik je izložio Presveti Oltarski Sakramenat, a prvi sat vremena bio je ispunjen molitvom i pjesmom koju su naizmjenično upućivali fra Denis, fra Marko, Ankica Jakić i Anton Rendulić.

Molitva je upućena Bogu kao zadovoljština za grijehe koju činimo svi mi, a posebno sljedbenici sotone i što svetogrđa koja čine ovih dana. Molitva je također bila usmjerena i za očuvanje naših mladih i nerođene djece. Zato su u ovo molitveno bdijenje posebno bili uključeni članovi Inicijative 40 dana za život koji su bili najzaslužniji u cijelonoćnom bdijenju, zatim naši framaši i bend „Znak Jonin“.

Dežurstva pred Presvetim, koja su preuzeli vjernici u velikom broju, očiti su znak vjere, ali i čežnje tolikih koji su željeni ovu noć provesti s Gospodinom.

FDŠ

 

Pogledajte još

Priča iz života o. Ante Gabrića

Djevojčica i najsretniji čovjek na svijetu! Kako mi je sitan i bijedan izgledao čitav svij…