Početna Duhovna misao Kateheza Sotone: Što mu se sviđa, a što ne?

Kateheza Sotone: Što mu se sviđa, a što ne?

19 min read
629

Kateheza Sotone je knjiga koju je napisao talijanski egzorcist Pellegrino Ernetti. U knjizi je zapisao što je sam Sotona govorio preko ljudi za vrijeme egzorcizma. Sve te riječi su snimljene na magnetsku vrpcu. U nastavku vam donosimo dio koji govori što se Sotoni sviđa, a što ne.

  

Što se sviđa Sotoni

 

1) »Pričest na ruku: tako mogu gaziti vašega Boga, onoga Boga kojega sam ja ubio; i mogu slaviti svoje mise (= crne mise) sa svojim svećenicima, koje sam Njemu istrgnuo …

2) Svećenici obučeni kao gradski pometači, prerušeni; tako ih mogu odvesti kamo god hoću, u gostionice i u privatne kuće, u potrazi za ženama i homoseksualcima, i činim da počinjaju tolika svetogrđa, i vodim ih u svoje kraljevstvo! Koliki, koliki su tako zamaskirani svećenici u mojem kraljevstvu! I neće mi više izbjeći (ovdje slijedi grohotni smijeh, malo kažem, da se groziš).

3) Svećenici i biskupi upisani u masoneriju i u moje sekte (sljedbe): »Ah kolike, kolike sam u njih doveo pomoću novca i žena… Koliki, koliki postaju moji vjerni prijatelji… po novcu i po ženama… Uzimam ih koliko hoću i vodim ih u svoje kraljevstvo.

4) Kratke, mini-suknje: s kojima hvatam muškarce i žene i ispunjam svoje kraljevstvo (dugi smijeh… obijestan). Kojeg li zadovoljstva… kojeg li veselja.

5) Televizija: … Ah, televizija… to je moj aparat; ja sam ga izumio …da razorim pojedine duše i obitelji:… Rastavljam ih, rastačem ih sa svojim programima: dovitljivim, oštroumnim, pronicavim i prodornirn… Uh, televizija je središte privlačenja kojim privlačim i pridobivam tolike svećenike, redovnike i redovnice, naročito u sitnim satima, i time ujedno postižem da više ne mole: hahahahahaha… u jedan čas ja se predstavljam u čitavom svijetu…slušaju me i vide me svi… Veoma dobro mi pomažu moji vjerni sluge, vračari, vještice, gataoci iz karata, gataoci u dlan, astrolozi (gataoci po zvijezdama)… hahahahahahahaha…!

6) Diskoteke: …Kako je to lijepo… To su moje zlatne palače kamo privlačim najbolje nade društva, i činim ih svojima, uništavajući njihove duše i tjelesa… Kolike tisuće i tisuće odvodim za sobom pomoću alkohola, droge, seksa…Ah, koje li neprestane žetve… Povjerio sam ih tolikim političarima, mojim vjernim slugama, i posvećenima… Ja sam pravi kralj svijeta, a ne vaš Bog kojeg sam ja razapeo.

7) Razvod braka …odvajanje supruga: ja sam to izmislio i zadržavam to kao svoje isključivo vlasništvo … To je jedno od mojih najinteligentnijih otkrića… Tako uništavam obitelj i društvo, gdje mi se klanjaju kao pravom kralju svijeta …Seks … seks … Ne slušajte onog čovjeka raspeta na križu koji vam ništa ne daje… Pravo uživanje dajem vam jedino ja po slobodnom seksu… Moje kraljevstvo je nadasve sloboda u seksualnom uživanju, s čime vladam na zemlji.

8) Pobačaj – abortus … Ubojstvo nevinih: Ah…Hura! Hura! To je bilo moje najljepše i najukusnije iznašašće! Ubijati nevine umjesto krivaca i čovjekoubojica iz mafije! Uništavam čovječanstvo i tako završavaju, još prije rođenja, klanjatelji vašeg krivog Boga…Hura …hura…!

9) Droga: To je najslađa hrana koju pružam na blagovanje mladima da ih učinim ludima … i tako od njih činim što hoću … lopove … ubojice … bludnike… okrutne kao što sam ja … gospodare svijeta … moje službenike.

10) Ali nadasve mi se sviđaju i razveseljavaju me oni biskupi i oni svećenici koji niječu moje postojanje i moje djelovanje u svijetu: … a ima ih veoma mnogo… Ah! Koje veselje, koje veselje za mene… Tako radim mirno i sigurno … Čak i teolozi danas ne vjeruju u moje postojanje …Kako je to lijepo! … Koje li veselje! … I tako ujedno niječu onoga svoga Boga koji je došao da me uništi … Ali ja sam ga pobijedio … pribio sam ga na Križ.. Hahahaha…! Hvale vrijedni su ti svećenici … a još više ti biskupi … i ti teolozi… Svi su to moji vjerni slugani … s njima činim što hoću… ahahahaha!… Sad su već moji… Vodim ih kamo hoću…obučeni su kao grobari… trajno s cigaretom u ustima … namirisani kao gizdelini (kicoši)… u potrazi za lakim (brbljavim) ženicama… s automobilom po posljednjoj modi… puni novaca… bune se protiv dogmi svojega krivoga Boga … i lažne Crkve onog Raspetoga, koji je moja žrtva… To su najsigurniji vojnici mojega kraljevstva, koje ih je puno, puno…Po njima unosim zbrku i pomutnju u narod, koji se sve više udaljuje od krivoga Boga… i vodim ih u moje kraljevstvo mržnje i vječnog očaja… Zauvijek sa mnom, sa mnom… Hahahahahaha! Kolike li sam od njih uspio upisati u moje sekte… namamljene mojom karijerom i mojim novcem. Kupujem ih veoma lako…jer sam konačno uspio da više ne ljube onoga svoga krivoga Boga, niti onu Ženu (Mariju) koja misli da me je pobijedila».

 

Ono što se ne sviđa Sotoni

1) Ispovijed… kojeg li glupog iznašašća:

Koliko mi zla zadaje… čini da trpim…Krv onog vašeg lažnog Boga… ta Krv koja me gnječi… uništava… pere vaše duše i čini da bježim…(strašno plačno zavijanje!)… Ta Krv, ta Krv…to je moja najstrašnija muka… ali sam ipak našao svećenike koji više ne vjeruju u ispovijed i šalju kršćane da u grijehu prime onog krivog Boga… Dobro, dobro… izvrsni su…

Koliko li svetogrđa time postižem…

2) Gozba (sv. Misa) na kojoj blagujete Tijelo i Krv onog Raspetoga, kojeg sam ja ubio… Tu se nalazim razoružan… Nemam više snage za borbu… Oni koji se hrane tim Tijelom i koji piju tu Krv postaju veoma snažni protiv mene, postaju nepobjedivi pred mojim lukavim zavođenjima i napastovanjima; izgledaju različiti od ostalih, kao da imaju neko posebno svjetlo i veoma brzo shvaćanje…; odmah me prepoznaju i udaljuju se od mene i tjeraju me kao da sam pas…Kakve li žalosti i boli imati posla s tim kanibalima…(jauci plača!)… Ali ja ih divlje progonim… i toliki idu blagovati tu Hostiju u grijehu… Hahaha! Kojeg li zadovoljstva…kojeg li veselja…Mrze svoga Boga i blaguju ga, hahaha! To je moja pobjeda… pobjeda…hura…hura!…

3) Klanjanje komadu kruha/=Euharistiji/:

Kako su bezumni oni koji gube sate i sate, danju i noću, na koljenima, klanjajući se komadiću kruha skrivenom u kutijici na oltaru, od onog vašeg krivog Boga! (misli se na sat klanjanja). Koliko me razbješnjuju te osobe! Uništavaju mi sva djela koja postižem po tolikim svetogrđima, kršćana, svećenika, redovnica i biskupa… Koliko li svetogrđa trajno žanjem… to je moja neprestana pobjeda… Ali kolike li boli… kolikog li bijesa…ta nerazumna klanjanja…!

4) Mrzim Ružarij (Krunicu): … To pokvareno i trulo oruđe one Žene tamo… To je za mene kao čekić koji mi cijepa glavu … ahiiiii! To je izum krivih kršćana koji me ne slušaju, i zbog toga slijede onu ženetinu! To su krivi, lažni… Umjesto da slušaju mene koji vladam nad čitavim svijetom, ti krivi kršćani idu se moliti onoj ženetini, mojoj prvoj neprijateljici, s tim sredstvom… Ah koliko mi boli uzrokuju… (jecaji plača)…

5) Marijina ukazanja: 

Najveće zlo ovog vremena za mene su neprestane prisutnosti (ukazanja) ove ženetine… po čitavom svijetu… To je za mene najveće zlo ovoga vremena… U svim se narodima ukazuje i progoni me otimljujući iz mojih ruku tolike duše… tisuće i tisuće… da bi slušali njezine krive poruke… Na sreću me brane biskupi i moji svećenici koji ne vjeruju toj prezrivoj Ženi… Ne vjeruju i tako unose pometnju… O dobri, dobri su ti moji apostoli hereze … hahaha!…

7) Magareća poslušnost onom čovjeku obučenom u bijelo:

Ali ono što me najviše uništava je magareća poslušnost onom čovjeku, obučenom u bijelo (=Papa), koji zapovijeda u ime lažnog otkupitelja i vašeg lažnog spasitelja… Kojih li magaraca… ovaca… kunića… ! Slušati jednog čovjeka koji ljubi onu ženetinu tamo… koja me oduvijek progoni… Kakve li sramote… To uništava moje kraljevstvo… Ali ja sam podigao na stotine svećenika, fratara, teologa i biskupa koji su s njim na ratnoj nozi… To je rat bez granica protiv onog bijelog slamnatog pajaca… Ja ću pobijediti, ja ću pobijediti… hahaha! Učinit ću da umre, da bude ubijen… Strašno će završiti… Mrze ga moji sljedbenici, tog Poljaka koji ljubi onu ženetinu tamo… koji širi Ružarij (Krunicu) one prezrive Žene, kao njezine najomiljenije molitve… Kojeg li bijednika… kojeg li magarca…mene gazi… mene gazi… ohohohohohoh (plačno zavijanje)… !

8) Strogi kontemplativni redovi: redovnice u klauzuri:

Mnoge mi brige zadaju sluškinjice s ovijenom glavom koje napuštaju sve i sva da se zatvore u četiri zida, žrtvujući sve što je lijepo i dobro radi onog Boga kojega sam samo ja uspio pobijediti…Danju i noću mrtve se bdijenjima i postovima…ne govore slobodno bilo gdje i bilo kada… šutljive su… mole… pjevaju… Da moram ih doista uništiti… jer se nadasve bojim tih zatvorenih redovnica… strašno se bojim… ! One su moji najstrašniji i

najopremljeniji neprijatelji… grabe mi iz ruku mnogo duša obaju spolova, svake klase i položaja… Kakve li strašne neprijateljice… Kada počnu moliti za obraćenje neke duše da mi je istrgnu, više nikako ne popuštaju… nikako… nikako… Ako li pri tome nisu dostatne duge i iscrpljujuće molitve njihovom Krivom Raspetom Bogu, čije «zaručnice» se bez stida nazivaju, tada započinju s iscrpljujućim pokorama svake vrste… Kakvih li neprijateljica … kakvih li vojnika prve jurišne bojne… ! Pokušavao sam toliko puta da smanjim zvanja za taj glupi život… ali nažalost do sada nisam uspio. Te ženice su još odviše glupe i tupe, makar su mnogo puta čak doktorirale i diplomirale… Kakvih li neprijateljica…!

 

“Otrijeznite se! Bdijte! Protivnik vaš, đavao, kao ričući lav obilazi tražeći koga da proždre.” Petar 5:8

 

Papa Leon XIII sastavio je kratku i vrlo djelotvornu molitvu egzorcizma:

 

«Sveti Mihaele Arkanđele brani nas u boju. Protiv opakosti i zasjeda đavolskih budi nam zaklon. Neka mu zapovijedi Bog, ponizno molimo, i Ti Vojvodo vojske nebeske, sotonu i druge duhove zlobne što svijetom obilaze na propast duša, božanskom jakošću u pakao protjeraj. Amen.»

 

Pogledajte još

Marija Pomoćnica u presudnim trenucima

U mjesecu svibnju s posebnom radošću slavimo Blaženu Djevicu Mariju. Iako njen mjesec zapo…