Početna Novosti - Događanja u župi Zlatni pir Andrije (Drage) i Katarine Ljiljane Opšivač

Zlatni pir Andrije (Drage) i Katarine Ljiljane Opšivač

2 min read
652

U petak, 25. kolovoza Andrija (Drago) i Katarina Ljiljana Opšivač proslavili su svoj Zlatni pir.

Slavlje je najprije započelo u crkvi sv. Franje sv. misom zahvalnicom u 18:00 sati koju je predvodio župnik fra Denis, a u koncelebraciji su bili fra Mladen Marić i fra Filip Milanović Trapo, te se nastavilo za obiteljskim stolom u hotelu Narona.

Na ovoj sv. misi Andrija (Drago) i Katarina Ljiljana obnovili su svoja obećanja izrečena na današnji dan prvi put u Frankfurtu 1973. kao i drugi put 1998. g. I ovaj treći put je vrlo važan za njih jer je zlatnim slovima upisan u njihova srca, ali i svima onima koji su u braku kao jedan primjer zajedništva i u dobru i u zlu.

Njihovo poznanstvo započelo je u Mostaru i već nakon četiri mjeseca sklopili katolički brak koji se sačuvao do dana današnjega! U katoličkom braku je lakše jer dragi Bog daje blagoslov i pomaže u svemu onome što je dobro, a to su Andrija (Drago) i Katarina Ljiljana dobro shvatili te svoju vjeru prakticirali i kroz aktivno djelovanje u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Frankfurtu kroz toliko godina svog života u tuđini. Konačno su svoj mir našli u Domovini i to u Metkoviću.

Dragi Andrija (Drago) i Katarina Ljiljana neka vas dragi Bog blagoslovi i čuva!

Vama iskrene čestitke povodom 50 godina vašeg braka koji nije bio lagan, ali brak uvijek uključuje strpljenje, odricanje, žrtvu i iskrenu ljubav.

 

FDŠ

 

Pogledajte još

Stablo zvanja

Gdje postoji stablo svećenika? Na kojoj njivi naći stablo sa redovnicima? U kojoj šumi pro…