Početna Župne obavijesti Župne obavijesti i raposred bogoslužja (27. kolovoza do 3. rujna)

Župne obavijesti i raposred bogoslužja (27. kolovoza do 3. rujna)

3 min read
1,359
  1. NEDJELJA U VREMENU KROZ GODINU

 

PONEDJELJAK Spomendan sv. Augustina – biskupa i crkvenog naučitelja
UTORAK Spomendan mučeništva sv. Ivana Krstitelja

 

Najavljujemo hodočašće u Vepric 7. rujna. Polazak je u 15:30 sati. Cijena 10 – 15 eura!

Još ovaj tjedan i u slijedeću nedjelju sv. mise po ljetnom rasporedu, a od ponedjeljka 4. rujna večernje sv. mise u 19 sati.

 

U četvrtak i u petak dječje igre kod crkve sv. Franje. Na web stranici naše župe imate više informacija. Obavezno se treba prijaviti do 29. kolovoza uključujući kako bi što bolje organizirali ova dva dana u kojima će se djeca družiti, zabavljati kroz igru i molitvu. Program vode naši framaši.

 

Napovijedi:

Ženi se Tomislav Kapusta, sin Tomislava i Štefice r. Brgles. Mladić je iz Ivaneca Bistranskog kod ZG i uzima za ženu Mariju Lakoš, kći Radoslava i Dijane r. Dominiković. Djevojka je iz naše župe, a vjenčanje će biti u Ivanecu Bistranskom 1. rujna.

Ženi se Danis Limov, sin Tomislava i Nede r. Majić. Mladić je iz Gabele i uzima za ženu Marietu Tomas, kći Nikice i Lene r. Pažin. Djevojka je iz Metkovića.

Ženi se Pavao Menix, sin Vlatka i Anke r. Kuzmančić. Mladić je iz Metkovića i uzima za ženu Nelu Lulić, kći Zdravka i Ane r. Mandić. Djevojka je iz Zagreba.

Ženi se Antonio Obrvan, sin Ivice i Sandre r. Čikara. Mladić je iz Metkovića i uzima za ženu Mirnu Balta, kći Ilije i Sanje.

Ženi se Ivan Bender, sin Zlatka i Marine r. Zec. Mladić je iz Mokošice i uzima za ženu Emanuelu Glavinić, kći Miše i Marije r. Petrušić. Djevojka je iz Metkovića.

Ova vjenčanja će biti u Metkoviću 2. rujna.

 

Pogledajte još

Sveti Jure  

Sveti Jure (umro 303.) se slavi 23. travnja. Zaštitnik je vojnika, zaštitnik protiv kuge i…