Početna Župne obavijesti Župne obavijesti i raspored bogoslužja (29. listopada do 5. studenoga)

Župne obavijesti i raspored bogoslužja (29. listopada do 5. studenoga)

3 min read
1,740
  1. NEDJELJA U VREMENU KROZ GODINU

   

  UTORAK Završetak listopadske pobožnosti!

  Sveta misa za sve molitelje Gospine krunice i Inicijative 40 dana za život!

  Nakon večernje sv. mise biti će klanjanje pred Pres. Oltarskim Sakramentom Holywin – Svetost pobjeđuje! Holywin je nastao kao katolički odgovor na silno marketinški propagirani poganski blagdan Noć vještica, koji je izravno suprotstavljen katoličkoj tradiciji.

  SRIJEDA SVETKOVINA SVIH SVETIH!

  Sv. mise u crkvi sv. Ilije u 6:30 i 18 sati. U 9 sati sv. misa u crkvi sv. Ilije za sve, a posebno za one koji slave Svi svete kako svoje zaštitnike.

  Sv. misa u sv. Franje u 11 sati.

  ČETVRTAK DUŠNI DAN!

  Sv. misa u časnih sestara u 6:30; na groblju u 15 sati i u crkvi sv. Ilije u 18 sati. Prvi četvrtak u mjesecu i klanjanje pred Presvetim započinje u 17 sati.

  PETAK Velika devetnica i drugi petak u nizu od devet prvih petaka u čast Presvetom Srcu Isusovu! Prigoda za sv. ispovijed pola sata prije sv. mise koja je u kapeli časnih sestara u 6:30 sati, a u sv. Ilije u 18 sati. U 17:30 Gospina krunica, a zatim devetnica Srcu Isusovu i Zlatna krunica!

  Spomen svih pokojnih članova Franjevačkih redova!

  SUBOTA Spomendan sv. Karla Boromejskog – biskup
  NEDJELJA Prva nedjelja u mjesecu! Sat vremena prije večernje sv. mise klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za nova duhovna zvanja.

  Prigoda za sv. ispovijed od 17 do 17:30 sati.

  • Ispovijed u našoj župi od ponedjeljka do petka od 17:30 do 17:55, te nedjeljom za vrijeme sv. misa u 8 i 9:30 sati. Molimo vas da se držite ovih rasporeda za sv. ispovijed.
  • Još je ostalo dva dana mjeseca listopada. Preporučamo zajedničku obiteljsku molitvu Gospine krunice, ako ne možete cijelu onda barem jednu deseticu.
  • U subotu, 28. listopada u Solinu je uveden u službu novog splitsko-makarskog nadbiskupa mons. Zdenko Križić.
  • U tijeku je branje mandarina. Sve ono što ne možete plasirati na tržište donesite u Markuze ili kod župne kuće ispred donjih sivih vrata.

Pogledajte još

Najavljujemo tijelovsku procesiju

Na svetkovinu Tijelova – Svetkovine Presvetog Tijela i Krvi Kristove! Sv. mise u crk…