Početna Novosti - Događanja u župi Iz tiska izišao novi broj župnog lista ISKRA

Iz tiska izišao novi broj župnog lista ISKRA

2 min read
518

Nakon 30 godina iz tiska je izišao novi broj župnog lista ISKRA.

Ovaj 75. broj zapravo je jedan niz brojeva župnog lista koji je započeo izlaziti prije 55 godina, ali do 1993. pod nazivom ISKRA, a onda pod nazivom Listić župe ili List župe, zavisi od obujma teksta i stranica.

Ovogodišnji broj župnog lista otisnut je na 100 stranica i tako je postao najveći od kad izlazi. Naime, prethodni brojevi imali su do 30 stranica, osim onog od prošle godine koji je otisnut na 50 stranica.

U ovom broju moći će te naći sve važnije događaje koji su vezani uz našu župu.

Zato bi bilo dobro da svaka obitelj posjeduje jedan primjerak kako bi se nakon nekoliko vremena moga prisjetiti onoga što je bilo u našem mjestu te pokazati svojoj djeci ili unučadi ono što se dogodilo u sadašnjosti kako bi se imali čega prisjetiti i ponositi u budućnosti.

Ujedno, ovaj župni list može biti lijep dar s kojim možete razveseliti svoje prijatelje ili rodbinu za Božić, a na poseban način one koji su se odselili u tuđinu.

Cijena jednog primjerka je 4 eura kako bismo uspjeli pokriti troškove tiskanja.

Ako netko diljem Hrvatske ili po svijetu želi imati župni list ISKRU u svom domu, a nema rodbine koja bi mu je mogla poslati, neka nam se javi putem e-mail: zupa.sv.ilija.metkovic@gmail.com 

Pošaljite svoje podatke, a mi ćemo vam u najkraćem roku poslati novi broj ISKRE.

 

Pogledajte još

Ljetni raspored sv. misa

Od danas, tj. nedjelje 23. lipnja započinjemo s ljetnim rasporedom sv. misa koje će biti u…