Početna Župne obavijesti Župne obavijesti i raspored bogoslužja (od 14. do 21. siječnja 2024.)

Župne obavijesti i raspored bogoslužja (od 14. do 21. siječnja 2024.)

3 min read
1,103
UTORAK Blagdan sv. Bernarda i drugova – franjevaca mučenika
SRIJEDA Spomendan sv. Antuna Opata
ČETVRTAK Klanjanje pred Presvetim nakon večernje sv. mise
  • Danas u 16 sati u dvorani iza crkve susret članova OFS-a na koje pozivamo i sve zainteresirane.
  • U srijedu započinje velika devetnica svetom Josipu (devet srijeda sv. Josipu).
  • Ovaj tjedan započinjemo sa svim aktivnostima u župi.
  • U petak nakon u crkvi sv. Ilije s početkom u 19:00 sati održat će se predavanje koje će predvoditi Matija Gorjanec iz Udruge Stijena (Zagreb) koji će kroz priču i osobno iskustvo pokušati mladima predstaviti opasnosti o ovisnostima u koje se lako upada i ujedno ponuditi odgovore kako ih izbjeći i od njih se osloboditi. Na susret su obvezatni doći krizmanici i predkrizmanici koji zbog ovog susreta neće imati redoviti vjeronauk.
  • Zbog zainteresiranosti za predstavu „Pravilnik za brak“ njena ponovna izvedba biti će u slijedeću nedjelju, tj. 21. siječnja u GKS-u Metković s početkom u 19 i 30 sati. Ulaz je slobodan!
  • Naša župa je organizirala hodočašće u Svetu zemlju između 2. do 9. travnja 2024. g., ali smo od njega odustali zbog rata. Sada imamo alternativu da u istom terminu za 1110 eura hodočastimo u FatimuSantiago de Compastela s istom putničkom agencijom. Prednost na ovo hodočašće imaju oni koji su se prijavili za Svetu zemlju, ali trebaju se javiti što prije da znamo hoće li ići ili ne. Oni koji odustanu, a uplatili su novac za hodočašće trebaju naglasiti taj podatak kako bi novac dobili natrag. Oni koji žele ići u Fatimu i Santiago trebaju potpisati novi ugovor i poslati ga što prije te izvršiti uplatu do 10. veljače. Ukoliko ima novih zainteresiranih mogu se prijaviti, ali će biti na listi čekanja i ukoliko bude mjesta javit ćemo im se.

Pogledajte još

Ljetni raspored sv. misa

Od danas, tj. nedjelje 23. lipnja započinjemo s ljetnim rasporedom sv. misa koje će biti u…